امتیاز کاربران
۴.۶/۵
اخرین به روز رسانی ۱۴۰۲/۰۶/۰۷
نصب و تعمیرات دوربین مدار بسته
انواع خدمات تخصصی سیستم های امنیتی
بازه قیمت خدمات : ۴۰۰ تا ۴,۵۰۰ هزار تومان
طراحی منحصر به فرد
بده بکوبیم!
تارو پود ساختمان شما
ما سعی داریم دنیا را کمی بیشتر شبیه روُیاهایتان کنیم
اخرین به روز رسانی ۱۴۰۲/۰۶/۰۷
انواع خدمات تخصصی سیستم های امنیتی
بازه قیمت خدمات : ۴۰۰ تا ۴,۵۰۰ هزار تومان
۱۱۱
۱۵
۹۱ %
دوربینهای مداربسته یکی از تجهیزات اصلی در سیستمهای نظارتی و امنیتی است که وظیفه اصلی آنها دریافت تصاویر از محیط مورد نظر و ارسال آن به دستگاههای ضبط است. با گذشت سالها از ظهور این دستگاهها و پیشرفت تکنولوژی، وظیفه این دوربینها تغییری نکرده اما روشهای انتقال تصویر و کیفیت آنها دستخوش تغییرات زیادی بوده است. بسیاری از ما این دوربینها را در محیط های مختلف میبینیم اما نمیدانیم که این دوربین ها چی هستند و چطور کارمیکنند و اینکه چرا به آنها میگویند دوربین مداربسته؟!
دوربین مدار بسته یا CCTV Camera در واقع مخفف کلمه closed-circuit television است که در دنیا با اسم سیستم نظارت تصویری یا video surveillance نیز شناخته میشود.
اما چرا میگویند مداربسته، اصلا دوربین مداربسته یعنی چی؟ کاملا مشخص است. به این دلیل میگویند مداربسته چون تصاویری که توسط این دوربینها ثبت میشود به تعداد محدودی مانیتور یا نمایشگر منتقل میشود و برخلاف تلویزیونهای معمولی توسط عموم مردم قابل رویت نیست.
هزینه نصب دوربین مداربسته AHD تا ارتفاع ۳ متر:
هر دستگاه دوربین ۲۰۰,۰۰۰ تومان
هزینه نصب دوربین مداربسته IP تا ارتفاع ۳ متر:
هر دستگاه دوربین ۲۵۰,۰۰۰ تومان
هزینه نصب دوربین مداربسته اسپید دام و PTZ:
هر دستگاه دوربین ۵۰۰,۰۰۰ تومان
هزینه نصب و راه اندازی دستگاه ۴ کانال DVR و NVR:
۳۵۰,۰۰۰ تومان برای هر دستگاه
هزینه نصب و راه اندازی دستگاه ۸ کانال DVR و NVR:
۵۰۰,۰۰۰ تومان برای هر دستگاه
هزینه نصب و راه اندازی دستگاه ۱۶ کانال DVR و NVR:
۷۰۰,۰۰۰ تومان برای هر دستگاه
هزینه نصب و راه اندازی دستگاه ۳۲ کانال DVR و NVR:
۱,۴۰۰,۰۰۰ تومان برای هر دستگاه
هزینه نصب و راه اندازی دستگاه ۶۴ کانال DVR و NVR:
۱,۸۰۰,۰۰۰ تومان برای هر دستگاه
هزینه کابل کشی کابل کواکسیال (کابل تصویر):
متری ۸,۰۰۰ تومان
هزینه کابل کشی شبکه:
متری ۸,۰۰۰ تومان
هزینه کابل کشی برق (تا سایز ۳ در ۴):
متری ۸,۰۰۰ تومان
هزینه نصب انواع میکروفون مخصوص دوربین مداربسته:
۱۲۰,۰۰۰ تومان برای هر دستگاه
هزینه انتقال تصویر دوربین مداربسته:
۳۰۰,۰۰۰ تومان برای هر دستگاه
نصب پچ پنل شبکه ۲۴ پورت UTP:
۳۵۰,۰۰۰ تومان برای هر عدد
هزینه نصب داکت:
متری ۱۰,۰۰۰ تومان
نصب ترانک به همراه اتصالات:
متری ۲۰,۰۰۰ تومان
نصب لوله فلکسی به همراه اتصالات:
متری ۲۵,۰۰۰ تومان
نصب لوله گالوانیزه:
متری ۳۰,۰۰۰ تومان
نصب جعبه تقسیم پلاستیکی:
۵۰,۰۰۰ تومان برای هر عدد
نصب جعبه تقسیم فلزی:
۷۰,۰۰۰ تومان برای هر عدد
نصب سینی فلزی :
متری ۳۰,۰۰۰ تومان
نصب پریز کامل شبکه:
۱۵,۰۰۰ تومان برای هر عدد
نصب کانکتور RJ45:
۱۰,۰۰۰ تومان برای هر عدد
نصب و آرایش رک دیواری تا سایز ۹ یونیت:
۴۰۰,۰۰۰ تومان برای هر عدد
هزینه نصب پریز برق:
۲۰,۰۰۰ تومان برای هر عدد
هزینه نصب کلید مینیاتوری:
۳۵,۰۰۰ تومان برای هر عدد
هزینه نصب جعبه کلید مینیاتوری روکار:
۵۰,۰۰۰ تومان برای هر عدد
فرامرز عباسی
بیمارستان سینا
برچ پاژ
خیابان رضا
خیابان امامت
ابوذر
برای دفترکارم دو عدد دوربین گرفته بودم که زحمتشو نصاب اسنپ خونه کشیدن و تمیز نصب کردن
مغازه من دیدش کم بود و برای امنیت بیشتر دوربین نصب کردم دوربین و لوازم خودشون اوردن و کیفیت تصویر بسیار عالیست
برای ساختمانمون دوربین نصب کردیم که تیم اسنپ خونه اومدن و زحمتشو کشیدن هرکاری داشتید بسپارید اسنپ خونه بسیار محترم و قابل اعتماد
برای مغازه ام دوربین نصب کردن که هم تمیز نصب کردن و کامل توکار
دوربین ما انتقال تصویر داشت که مدتی بود که قطع شده بود و پس از ثبت درخواست از تیم اسنپ خونه اومدن و درستش کردن مرسی
رسیور ما ضبط نمی کرد و پس از ثبت درخواست تکنسین اسنپ خونه تقریبا دو ساعته اومدن و پس از تست و عیب بابی مشکل از رسیور بود که تعویض کردن برامون.
نوع ساده ی این سیستم یک دوربین و یک مانیتور می باشد به طوری که تصاویر متحرک جلوی دوربین بر روی صفحه ی مانیتور قابل نمایش باشد. در حالت پیشرفته تر می توان تعداد دوربین ها را افزایش داد و نیز انواع سیستم های کنترلی از قبیل سیستم کنترل زاویه ی دید ، سیستم بزرگنمایی دوربین ها و سیستم های ضبط کننده و انتقال تصاویر، همچنین سیستم چند پارچه سازی تصویر را به این مجموعه افزود.
۱- ثابت
۲- ثابت مفصلی( جهت استفاده به عنوان پایه ی قابل تنظیم)
۳- گردان (گردان دو حالته و گردان چهار حالته ) که در انواع داخلی و خارجی استفاده میشود.
به خاطر تعیین نوع پوشش دوربین ها یا تنظیم نور مناسب آنها در فضا های مختلف دوربین ها را به دو نوع داخلی و خارجی تقسیم بندی می کنند. یعنی در فضای خارجی حتما باید از دوربین ( آوت دُر ) استفاده کرد.
کاور در واقع محفظه یا پوشش خارجی است که دوربین و لنز در داخل آن قرار می گیرد و نقش محافظ دوربین را دارد.
دوربین های ۲۲۰ ولت را مستقیما به برق شهر و دوربین ۱۲ ولت مستقیم را توسط یک منبع تغذیه ی تثبیت شده که آمپراژ آن متناسب با نوع دوربین باشد که حد اقل ۵۰۰ میلی آمپر است.
همیشه می توان متناسب با موقعیت نصب دوربین و ناحیه ی مورد نظر یک لنز مناسب برای دوربین در نظر گرفت و این نکته را در نظر گرفت که لنز با میلی متر کمتر، زاویه ی دید یا میدان دید یا فضای دید بیشتری را نشان می دهد ولی تصویر در نقاط دورتر، کوچک تر ولی با وضوح جزئیات کمتری دیده می شود لنز با میلی متر بیشتر، زاویه ی دید یا میدان دید یا فضای دید کمتری را نشان می دهد ولی تصویر در نقاط دورتر یعنی با وضوح جزئیات بیشتری ملاحظه می شود.
شدت نور را روی دوربین تنظیم می کند و مخصوص جاهایی است که شدت نور زیاد است و سایز های مختلفی مانند ۴، ۶، ۸ و ۱۲ درجه دارد.
در جاهایی که شدت نور زیاد است یا دوربین کاملا به سمت نور قرار گرفته باید از لنز اتو ایریز استفاده کرد اگر از لنز معمولی استفاده کنیم تصویر کاملا سفید یا کاملا مات و تاریک دیده می شود.
در یک مساحت مشخص به نسبت ظرفیت خود لنز می توان فاصله ی اجسام را به تصویر مانیتور نزدیکتر یا دور تر کرد در بعضی از دوربین ها از طریق دستگاه کنترل کننده این لنز قابل کنترل است و در اندازه های متفاوتی مانند ۲۰×۱۰ یا ۲۰×۲۰ می توان به آنها دست یافت.
وقتی در یک سیستم مدار بسته تعداد دوربین ها نسبت به تعداد مانیتورها چند برابر باشد به وسیله ی سیستم های تقسیم کننده ی تصویری می توان تصاویر مربوط به چند دوربین را بر روی یک مانیتور نمایش داد.
وقتی تعداددوربین ها بیشتر، مثلا ۱۶ تایی می شود نمایش پشت سر هم یا غیر همزمان به دلیل فاصله زمانی زیاد چندان اثر بخشی ندارد و نمایش همزمان این تعداد تصویر ارجحیت بیشتری دارد. بدین ترتیب سیستم های مالتی پلکسر می توانند ۸ یا ۹ یا ۱۲ تصویر را به صورت همزمان روی صفحه ی متنیتور نشان دهند و تعداد دوربین ها را به همان تعدادی که است می توان برنامه ریزی نمود و نشان داد در صورت فرد بودن تعداد دوربین ها روی خانه ی آخری زمان و تاریخ را نشان می دهند.
( دی وی آر ) در واقع سیستم ضبط کننده دیجیتالی تصویر است که از یک یا دو هارد با ظرفیت بسیار بالا برای ذخیره سازی تصاویراستفاده می کند و بیش از ۲۰۰۰ ساعت تصویر را به صورت فشرده ضبط می کند علاوه بر این تمامی قابلیت های سو ئیچر، کواد و مالتی پلکسر را به صورت یکجا دارد و ازطریق منوی مربوطه می توان سیستم را برای شرایط مختلف برنامه ریزی کرد.
ممکن است بخواهیم تصاویر را به مکان دیگری انتقال دهیم و امکان سیم کشی به آن محل موجود نباشد در این صورت می توان از کارت انتقال تصاویر استفاده کرد که یک نوع آن قابل استفاده بر روی کامپیوتر یا یک مینی کامپیوتر بوده و از طریق خط تلفن تصاویر را ارسال و در مقصد با دادن پس ورد لازم آن را در یافت می کند.